Fii original! Promoveaza-te altfel!

Campaniile dumneavoastra de promovare pot deveni educative atunci cand folositi produse Playful. Suntem aici pentru a gandi impreuna si pentru a crea produsul care transmite mesajul pe care vi-l doriti si care, in acelasi timp, ii ajuta pe cei care il primesc sa se dezvolte.

Gandim impreuna instrumentele educative, le personalizam cu logo-ul dumneavoastra (sau cu orice alte informatii doriti), totul in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Pe scurt…

  • … va punem la dispozitie produse psihoeducationale personalizate, create in atelierul nostru, pe care le puteti folosi in campaniile de promovare ale companiei dumneavoastra.
  • De ce sa alegi o astfel de promovare?

    • Pentru ca oferi un material folositor clientului sau posibilului viitor client, nu un simplu flyer;
    • Pentru ca este un instrument pe care il va refolosi, astfel ca isi va aminti de tine de fiecare data;

Ce ne recomanda?

Un exemplu de colaborare de succes este cel cu Banca Transilvania. Acestia si-au propus sa promoveze ofertele lor, invatandu-i pe copii despre economii. Astfel, am creat un memory game care transforma economiile dintr-un concept complex si complicat in ceva amuzant si pe intelesul tuturor.

Jocul are la baza componenta educationala, dorind astfel sa ii invatam pe copii comportamente precum economisire sau gestionare bani.

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0743 870 579,

la adresa de mail contact@jucariieducationale.ro,

sau completand formularul de mai jos:

Afis emotii clowni
from calan
about 3 luni ago
 
Loto game emotii
from Cluj Napoca
about 9 luni ago
 
from chitila
about 7 luni ago
 
Afis emotii copii
from IASI
about 1 săptămână ago
 
from Bucuresti
about 1 lună ago