Termeni si conditii     

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

Continutul site-ului

www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala.Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Copyright

www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a SC Playful Learning Play to Learn. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul SC Playful Learning Play to Learn se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC Playful Learning Play to Learn SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Incheierea acordului

SC Playful Learning Play to Learn SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, SC Playful Learning Play to Learn SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment. Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@jucariieducationale.ro

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele introduse pe site-ul www.jucariieducationale.ro si www.playfullearning.ro/jucariieducationale sunt confidentiale şi nu vor fi transmise catre terte parti. Datele personale ale clientilor sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Notificare și informare cu privire la preluarea datelor cu caracter personal!

O dată cu noua legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, scopul prezentului document este informarea specifică și lipsită de ambiguitate cu privire la scopurile prelucrării, temeiul juridic al prelucrării, durata prelucrării, destinația datelor cu caracter personal colectate, modalitățile de exercitare a drepturilor individuale precum și informații legate de scopul secundar al procesării, dacă datele vor fi prelucrate într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate de către operatorii asociați.

Acorda atentie acestor informatii!

Scopul nostru  (în ceea ce privește activitatea pe care o desfasuram) este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare folosim aceste date pentru unicul scop de a te informa.

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

– Adresa de email pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la serviciile, comenzile, ofertele, evenimentele si noutatile noastre.

– Prenumele și numele pentru a putea emite factura si pentru a putea realiza livrarea catre Dvs. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați.

– Numărul de telefon pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care ai plasat o comanda pe site-ul nostru sau in cazul in care participi la evenimentele noastre, în scopul transmiterii detaliilor logistice sau pentru a te informa cu privire la modificările de ultim moment în program.

– Numele companiei pentru a ne adresa direct domeniului tău de activitate, sau in cazul in care comanda ta necesita facturarea in numele acestei companii.

– Datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), le folosim pentru a încheia cu succes  eventuale comenzi catre Dvs sau pentru înscrierea de participare la eveniment și emiterea facturii aferente.

– In cazul in care, ati plasat o comanda pe site-ul nostru si ati selectat livrarea prin curier, datele dumneavoastra vor fi transmise si acestui curier, pentru ca Dvs. sa puteti intra in posesia produselor comandate.

TEMEIURILE JURIDICE

Colectarea și procesarea datelor personale în scopurile menționate mai sus se bazează pe:

– Consimțământ;

– Obligația legală;

– Încheierea (inclusiv etapele premergătoare încheierii unui contract), executarea, administrarea unui contract;

– Interesul legitim al operatorilor asociați.

Entitățile care au acces la datele de mai sus sunt furnizorii și partenerii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre

noutatile, ofertele, produsele, conferințele, workshopurile, seminariile pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri conexe.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

– Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

– Prin trimiterea unui email către noi în care să soliciți dezabonarea. Ai aici la îndemână adresa de email a persoanei care se va ocupa de cererea ta (contact@jucariieducationale.ro).

În oricare dintre cele două situații ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:

– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;

– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;

– Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;

– Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

– Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

Pentru orice întrebare despre modul în care datele persoanelor vizate sunt utilizate sau dacă sunt necesare orice lămuriri suplimentare în legătură cu orice aspect ce ține de prelucrarea datelor, acestea se pot adresa responsabilului cu protecția datelor din cadrul companiei prin email: contact@jucariieducationale.ro

Contul de e-mail, parola si securitatea acestuia

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, asociatia nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la contact@jucariieducationale.ro

Politica de returnare     

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC Playful Learning Play to Learn SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la contact@jucariieducationale.ro sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.

Protectia consumatorului

http://www.anpc.ro/