Peste jumatate dintre participantii la un sondaj efectuat de Institutul Roman de Studii Sociale (IRSS) la comanda postului TVH 2.0 spun ca in acest an nu au reusit sa termine de citit nici macar o carte. Acest lucru poate fi datorat fie lipsei resurselor financiare necesare procurarii materialelor, fie lipsei resurselor de timp sau atentie. Totusi, oamenii citesc carti, in speta, fie sa evadeze din lumea reala, fie sa-si imbunatateasca lumea reala. In acest sens, un avant din ce in ce mai mare au cartile de dezvoltare personala.
Daca vrem sa ducem o viata implinita, este important sa alocam din cand in cand timp pentru a ne deconecta de la lumea exterioara (telefon, e-mail, documente) si a ne conecta la lumea noastra interioara (propriile noastre ganduri, emotii, stari). Recunoscand aceasta nevoie crescanda a comunitatii clujene si nu numai,  Centrul Playful Learning gazduieste prima LibroCafe din Cluj Napoca ce comercializeaza exclusiv carti din domeniul psihologiei si dezvoltarii personale de la edituri precum ASCR, Trei, Sper, Corint, Curtea Veche si multe altele.

Gazduim, de asemenea, varii evenimente culturale pentru un public larg (parinti, adulti, studenti) precum prezentari, workshopuri, book clubs si seminarii. Cu o locatie centrala, Playful Learning Librocafe ofera studentilor si nu numai, oportunitatea de a savura un ceai cald, o cafea sau sucuri naturale intr-o atmosfera intima si linistitoare.

De asemenea, avand la indemana resurse materiale (carti si internet wireless), Playful Learning Librocafe este locul ideal in care studentii se pot intalni in grupuri fie pentru a lucra la sarcinile scolare, fie pentru a se relaxa si destinde.  Librocafe este un loc exclusiv pentru nefumatori. Centrul Playful Learning se afla pe str, Teche Ionescu nr 20 (Gheorgheni).

Va asteptam cu drag!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Mahatma Gandhi

Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.