EXPO PRICHINDEL, târg pentru copii și părinți, editia a IV-a la Cluj-Napoca

Ediția a IV-a a Expo Prichindel va avea loc în perioada 5-7 Decembrie 2014, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, Cluj-Napoca.

Și anul acesta va fi cel mai amplu eveniment al sezonului din Cluj-Napoca, dedicate întregii familii și sărbătorilor de iarnă. Târgul va reuni atât produse cât și servicii pentru copii și părinți.

Produsele și serviciile prezente la târg sunt din domeniile: educațional, haine, mobilier, cărți, jucării, petreceri și evenimente pentru copii, cosmetice pentru copii, produse bio, servicii medicale, cursuri prenatale etc.

Dintre expozanții participanți amintim: Jucării Educaționale și Playful Learning, Prăvălia cu Jucării, Podul cu Jucării, Editura Nomina, Big Step, Melania, Magazin pentru Copii, Diego, Pitrik, Kids Decor, Mino Kids, Galeria cu Idei, Helen Doron, Caravana Veseliei, Grădinița Germană Iustige Freunde, Napolact, Total Group, Lumea lui Piticot, Kiddo Style, ING Asigurări, Burtica Mea, Magazine produse Disney, J’adore Junior Hairstyle, MB Dental, Alle Kinder, Arome&Fresh, Danina, Editura Raobooks, Europatur, Grădinița Camigo, Maes Impex, Magazin Estudio Espania, One Drops of Haven, Pardoseli copii, producători artizanali, Red Castle, Season Beauty Salon.

Vă puteți bucura împreună cu cei mici de locul de joacă și de spectacolele organizate în cadrul târgului. La locul de joacă vor fi diverse activități și ateliere pentru cei mici: ateliere de gătit raw vegan, ateliere de decorațiuni de iarnă, jocuri interactive, atelier de pictură etc., iar la secțiunea spectacole și seminarii amintim: teatru de păpuși, spectacol cu clowni, dans, cântece și colinde, demonstrație tuns copii, lansare de carte pentru copii.

Jucării Educaționale lansează o carte minunată pentru copii, cartea Mă întreb, de Annaka Harris. Mă întreb oferă lecții cruciale în dezvoltarea inteligenței emoționale, reamintește părinților și copiilor că ”misterele trebuie primite ca un dar, iar curiozitatea și mirarea sunt comorile minții de copil.”(Janna Levin – Professor of Physics and Astronomy, Columbia University) “Mă întreb îi învață pe cei mici că ar trebui să ne minunăm de misterele Universului și să nu ne fie frică de ele. Lumea noastră va fi mult mai bună dacă fiecare persoană ar înțelege acest lucru.” (Jeff Hawkins – founder of Palm, Handspring and the Redwood Neuroscience Institute)

Pentru că EXPO PRICHINDEL va avea loc în perioada sărbătorilor de iarnă, și pentru că această perioadă are ceva magic ce ne îndeamnă pe toți să fim mai buni și mai darnici, vom avea organizate în cadrul târgului și acțini caritabile, cu scopul de a le readuce un zâmbet celor ce poate l-au pierdut.

Vă invităm însă să vizitați și site-ul nostru www.expoprichindel.ro pentru a afla mai multe despre expozanți și programul activităților.
Vă așteptăm la târgul Expo Prichindel pentru experiența de suflet în familie!

Organizatori: S.C. Margran Construct S.R.L și Playful Learning 

Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.