Pachet psiho-educational pentru copii și părinți: Pregătirea pentru grădiniță

Conține:
1.Cartea pentru copii „Rareș se pregătește pentru grădiniță”
2.Cartonașe “Rutinele familiei noastre”
3.Ghid și exerciții practice pentru părinți: abordarea psihologică a intrării în colectivitate (creșa sau grădiniță). Ghidul reprezintă un suport pentru părinți, oferindu-le informații validate științific despre dezvoltarea copiilor, recomandări pentru abordarea noii situații, dar și exerciții practice pentru a înțelege și gestiona emoțiile și pentru a integra optim schimbarea.

Îngrijirea și experientele de care copiii au parte în primii ani de viață au o puternică influență asupra modului în care ei văd lumea, relaționează cu ceilalți și au un echilibru în viață. Perioada de adaptare la noul mediu este foarte importantă atât pentru copil (indiferent de vârstă) cât și pentru părinte.

Vă invităm să intrați în lumea lui Rareș, un băiețel simpatic care acum începe grădinița. Ce emoții experimentează el? Cum gestionează situația părinții? Cum integrează ei noua experiența în viața lor?

Situația ideală este doar în revistele glossy și în reclamele pentru detergenți. În viața reală ai parte de un carusel de emoții și uneori de situații care par fără rezolvare.

Pentru tine și pentru familia ta, ce înseamnă această experiență?

Autori: Alexandra Gorea, Daniela Irimeș, Camelia Șerfezeu, Adina Tritean
Ilustrații: Cătălina Ciolan

Lansare: 28 septembrie 2015, ora 18.30, Bookstory Cluj Napoca
Invitat: Dr. Psih. Adela Moldovan

Un produs marca Jucării Educaționale Comenzi: https://www.jucariieducationale.ro/carti/pregatirea-pentru-gradinita-pachet-psihoeducational.html