Si Mos Craciun se joaca in Decembrie la Playful Learning. Te asteptam si pe tine cu:

A. Campanii de Craciun

 

  • Vino cu scrisoarea ta catre mosul, agat-o pe bradutul nostru si noi vom avea grija sa ajunga in cel mai scurt timp la Mos Craciun. In schimb, tu te pot distra o jumatate de ora la locul de joaca (gratuit) Playful Learning (str Tache Ionescu nr.20, Cluj-Napoca)

 

  • Daruieste si o jucarie sau o hainuta. Noi, ca si spiridusi ai lui Mos Craciun vom duce pachetele  altor copii ce sigur se vor bucura enorm sa le primeasca. Pentru ca si noi, la randul nostru, daruim, iti facem cadou o reducere de 15% la oricare abonament al centrului.

B. Activitati de Craciun

  • In 10 decembrie, ora 18:00, impreuna cu copii si parintii, la Atelierul Creativ al lui Mos Craciun vom confectiona si pregati decoratiuni pentru bradul de  Craciun.

Inscrieri aici. 

  • In 14 decembrie 2012 ora 18:00, ca sa il intampinam pe Mosul cum se cuvine, ii facem prajituri sanatoase la Atelierul de Gatit.

Inscrieri aici.

  • In 21 decembrie, ora 18.00, Mos Craciun va fi prezent la Playful Learning si va imparti daruri tuturor copiilor care i-au trimis scrisori prin spiridusii nostri.  Vom avea cateva activitati distractive pentru copii, iar la final vom extrage prin tragere la sorti trei castigatori a cate unui abonament nelimitat* la activitatile Playful Learning din luna ianuarie si o invitatie gratuita pentru un prieten la prima sedinta a abonamentului.

Inscrieri aici.

Intra acum pe www.playfullearning.ro sau pe www.jucariieducatioanale.ro sau suna-ne la 0721.54.22.76 si rezerva-ti un loc alaturi de Mos Craciun.
De retinut! in decembrie pe Mos Craciun il gasesti jucandu-se la Playful Learning. 

Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.