Ce veți afla participând la acest eveniment?

– care sunt tehnicile de bază ale disciplinei democratice;
– cum identificam cele trei motive care cauzează comportamentele inadecvate și care este cea mai bună abordare pentru soluționarea lor;
– cum putem schimba comportamentul nedorit al copiilor prin recunoașterea și satisfacerea nevoilor acestora;
– care sunt dezavantajele educației prin pedepse și recompense și ce alternative au părinții care nu se identifică cu acest stil de parenting;
– cum clădim o relație bazată pe empatie și respect între adulți și copii;
– de ce tehnici și instrumente ne putem folosi pentru a atrage cooperarea copiilor, și cum ne pot ele ajuta pentru a ne conecta cu aceștia;
– cum putem încuraja copilul să își exprime emoțiile și cum venim, ca părinți, îngrijitori sau profesori, în întâmpinarea acestora, prin folosirea jocului, a timpului special și a altor tehnici de rezolvare a conflictelor;
– cum stabilim limite ferme în relația cu copiii, în timp ce creștem, încurajăm și promovăm o relație de respect, iubire și conectare profundă.

Si pe langa toate aceste informatii pretioase pe care le vei afla, ghici ce?! Daca folosesti codul promotional #playfullearning in momentul achizitionarii biletului (noteaza codul la sectiunea Mesaj la inscrierea pe site-ul https://brindusamilasan.com/) si poti face achizitia la pretul promotional de 250 de lei. 

Ce părinte nu s-a întrebat ce să facă atunci când copilul lui are o criză de isterie într-un magazin alimentar sau nu mănânca cina, mușcă un alt copil, nu  merge la culcare noaptea sau refuză să coboare din pat dimineaţa? Cărui părinte nu i-ar plăcea să aibă soluţii non-punitive care să funcţioneze mult mai bine decât pedeapsa pentru a ajuta copiii să înveţe autodisciplina, cooperarea, responsabilitatea şi abilităţile de rezolvare a problemelor?

Dr. Aletha Solter, fondatoarea Aware Parenting Institute și unul dintre cei mai renumiți și experimentați experți la nivel internațional în domeniul parentingului, vine la Cluj-Napoca în această vară, în cadrul conferinței Disciplină fără pedepse sau recompense! Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de creșterea unor copii cooperanți, responsabili și auto-disciplinați, fără a cădea în capcanele des întâlnite ale educației bazate pe pedepse și recompense.

Dr. Aletha Solter, psiholog american de origine elvețiană, este recunoscută la nivel internațional ca expert în probleme de atașament, traumă, disciplină fără pedepse. Ea continuă să participe și să susțină seminarii și workshopuri la nivel internațional, activitatea sa fiind dedicată atât părinților, cât și educatorilor, profesorilor și altor profesioniști din domeniul educației.
Este o onoare și o bucurie să o avem ca invitată peste 2 luni, la Cluj-Napoca, într-un eveniment organizat de Brindusa Milasan, Parenting Instructor și care este adresat tuturor părinților, profesorilor, îngrijitorilor de zi, medicilor de familie, asistenților sociali, psihologilor, terapeuților sau oricărei alte persoane implicată în lucrul și interacțiunea cu copii, de la naștere și până la adolescența timpurie (12 ani).

Notă: accesul cu copii la eveniment este posibil doar pentru mamele cu bebeluși de maxim 6 luni.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză și beneficiază de traducere simultană.

Toate detaliile despre eveniment, program și înscrieri – pe site-ul evenimentului:  https://brindusamilasan.com/

Faacebook link event: https://www.facebook.com/events/1007046982780753/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns