Pachet Rares merge la gradinita

Urmeaza sa treci prin perioada de adaptare la cresa sau gradinita alaturi de cel mic? Nu stii exact la ce sa te astepti? Nu stii cum va reactiona cel mic? Dar tu, ca parinte, esti pregatit pentru ceea ce urmeaza?

Un lucru e cert: vei fi prins intr-un carusel de emotii si sentimente (pozitive si negative, deopotriva)

Iata de ce sa NU folosesti Pachetul psihoeducational – Pregatirea pentru gradinita in aceasta perioada dificila:

  1. Iti pune la dispozitie un Ghid și exercitii practice pentru parinti. Le stii deja pe toate, nu-i asa?!
  2. Iti ofera un instrument care ofera familiei si copilului ajutor in organizarea orarului zilnic, Cartonașele “Rares se pregateste de gradinita”. Ai deja asa ceva, nu?
  3. Iti prezinta intr-un limbaj usor de inteles de catre copil, cum se pregatesc Rares si familia lui pentru gradinita cu cateva zile inainte de marele eveniment. Cum? Prin text si imagini, in Cartea pentru copii “Rareș se pregateste de gradinita” .
  4. NU il folosi, pentru ca iti face aceasta pregatire mai blanda si mai usoara. Cine isi doreste asa ceva?!
  5. Deoarece este un instrument folositor fiecarui parinte si fiecarui cadru didactic.
  6. Pentru ca iti ofera cateva repere despre dezvoltarea copilului tau, si tu nu iti doresti sa afli toate aceste lucruri, nu-i asa?!
  7. Iti va ruina toate visele si iti va spune ca situatia ideala exista doar in revistele glossy si in reclamele pentru detergenti. 😉 In viata reala lucrurile sunt diferite.
  8. Nici nu iti mai spun despre recomandarile practice pentru abordarea noilor situatii. Incredibil, ele chiar pot fi aplicate.
  9. Promoveaza educatia facuta cu empatie, respect si pasiune. Daca tu crezi ca educatia se realizeaza prin pedeapsa sau pe principiul „bataia e rupta din rai”, cu siguranta Pachetul psihoeducational – Pregatirea pentru gradinita nu te va ajuta.
  10. Ca parinte, ai la dispozitie exercitii pentru a intelege si gestiona emotiile si a integra optim schimbarea.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns