Inca din primele zile de viata sufletul ne e animat de trairi emotionale si de rezultatul comportamental al acestora. De mici copii am invatat distinctia dintre emotii: placute si neplacute; pozitive si negative insa nu de fiecare data am fost invatati cum sa le gestionam.

Cu o bagheta magica si un coif fermecat, Zana Norilor ne invata cum sa ne recunoastem propriile emotii si cum sa transformam norisorii intunecati in norisori fericiti.
Colectia ‘Zana Norilor’ cuprinde produse ce imbina lectura si emotiile cu jocul: carti de joc, agenda si Povestile norilor. Cartile de joc faciliteaza constientizarea emotiilor, deosebirea celor pozitive de cele negative si gestionarea lor iar ‘Agenda Norilor Mei’ are ca scop autocunoasterea individuala.
Aceasta colectie dezvolta inteligenta emotionala a copilului. Termenul se refera la abilitatile in baza carora un individ poate discrimina si monitoriza emotiile proprii si ale celorlati, precum si la capacitatea acestuia de a utiliza informatiile detinute pentru a-si ghida propria gandire si actiune. Daniel Goleman sustine ca inteligenta emotionala desemneaza o capacitate de control si autocontrol al stresului si emotiilor negative; o meta-abilitate, care determina si influenteaza modul si eficienta cu care ne putem folosi celelalte capacitati si abilitati pe care le posedam, inclusiv inteligenta educationala.
Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.