Desi seamana cu origami japonez Couplicoles sunt creatii ce includ peste 100 de modele diferite de pasari, animale si personaje amuzante.

In anumite limbi slavone, HARTIA inseamna hartie.
Hartiatoys® sau Couplicoles® (preluat din franceza, insemnand taie-indoaie-lipeste), au fost elaborate pentru a anima atat copiii cu varstele cuprinse intre 6 si 12 ani cat si parintii.

Scopul lor principal este sa amuze copiii in timp ce servesc ca si instrument de invatare.
Aceste jucarii reprezinta o alternativa la acele forme de distractie unde mintea ramane pasiva, cum este cazul jocurilor video.

In limba franceza Couplicoles s-ar traduce in copiaza, indoaie si lipeste, referindu-se la procesul de creatie al jucariilor din carton tridimensionale.
Couplicoles  ajuta la dezvoltarea imaginatiei copiilor si a gandirii tridimensionale.
Construirea Couplicoles reprezinta o activitate educationala care poate fi facuta atat la scoala cat si acasa, in grup sau de unul singur.

In timp ce invata sa urmareasca instructiuni simple, simultan copiii isi dezvolta dexteritatea si creativitatea, autonomia, gandirea tridimensionala si motricitatea fina. Exista disponibile peste 100 de modele de animale, pasari si alte personaje amuzante.

Acestea sunt parte din motivele pentru care What the Stuff Toy Review a acordat jucariilor Hartia 5 stele (http://www.wtstoyreview.com/REVIEWS/Hartia-Toys-Couplicoles-Art-Product-Review.htm)
Jucariile Hartiatoys® se gasesc in exclusivitate in Romania  lawww.jucariieducationale.ro
Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.