Blazonul reprezinta un ansamblu de elemente convenţionale care constituie emblema unui stat, a unei provincii, a unui oraș, a unei familii nobile, etc. Daca ar fi sa realizati un blazon al familiei voastre cum ar arata el? Care este relevanta unui blazon in starea de bine a unei familii? Poate fi un blazon realizat din regulile scrise si nescrise, credintele, limitele, drepturile si responsabilitatile, motto-ul, ideile si valorile unei familii?

In cadrul evenimentului pentru dezvoltare personala “Sarbatoreste-ti viata” (http://sarbatoresteviata.schimbarepozitiva.ro/) vom sustine aceasta prelegere despre blazonul unei familii ca atare ne-am gandit si la blazonul organizatiei noastre, Alternativa Sociala si Capital Uman. Din ce este alcatuit ADN-ul nostru ca si echipa? Cum arata blazonul organizatiei noastre? Iata ce a iesit:
Respect – fata de noi insine si fata de cei din jurul nostru
Pasiune – pentru tot ceea ce facem
Curiozitate – fata de realitatea ce ne inconjoara
Curaj – pentru a actiona si a ne pune in practica ideile, inovare
Profesionalism – in activitate si in abordare
Performanta – in indeplinirea sarcinilor zilnice
Munca in echipa – in absolut fiecare activitate a organizatiei

Am descoperit si agreat ca principiile dupa care ne ghidam in activitatea zilnica, in obiectivele pe care ni le stabilim sunt:
Ø  Livram ceea ce promitem
Ø  Inovare permanenta
Ø  Produse educationale ce au la baza cercetari stiintifice de actualitate
Ø  Flexibilitate si adaptare la cerintele si nevoile clientilor
Ø  Dezvoltarea personala si profesionala continua a echipei

Va invitam si pe voi sa va descoperiti ADN-ul echipei/familiei si sa va realizati propriul blazon. Cum spuneam mai sus suntem curiosi asa ca daca vreti sa ne aratati si noua blazoanele voastre le asteptam cu drag la office@ascu.ro sau puteti sa le postati pe pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/ascu.psi
Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.