Primul lucru care imi vine in minte cand ma gandesc la cardurile OH: utilitate.

Am avut placerea sa utilizez pentru prima data cardurile OH in timpul unei sesiuni de team-building. Ceea ce m-a impresionat la aceste carduri a fost ca mi-au facilitat enorm de mult comunicarea sentimentelor. Cu ajutorul cardurilor, am reusit sa redau exact ce simteam intr-un timp foarte scurt, fara sa ma gandesc la ce cuvinte sa folosesc sau cum sa le aranjez in fraza ca sa fiu inteleasa.

Cardurile OH reprezinta o metoda nonformala de invatare, sunt distractive, si nu in ultimul rand, se pliaza pe orice categorie de varsta. Ele ofera posibilitatea de a-ti exprima emotiile intr-un cadru imagistic, facilitand astfel introspectia, autocunoasterea si imaginatia. Cardurile OH sunt perfecte nu numai pentru persoanele cu o stima de sine scazuta, care au dificultati in a-si exprima verbal sentimentele sau pentru copii care inca nu detin un vocabular destul de bogat pentru a verbaliza ce simt ci si pentru orice individ care doreste sa-si exteriorizeze emotiile.
Cardurile reprezinta puntea dintre emotii si exprimarea lor. Sunt in acelasi timp un instrument pentru adultii si copiii de toate varstele – potrivite pentru o gama larga de activitati, de la rolurile de sprijin si terapie la jocul in familie sau in scoli / gradinite, de la construirea echipelor in mediul de afaceri la workshopuri si traininguri de dezvoltare personala si profesionala.
Pentru mai multe detalii va invit pe www.jucariieducationale.ro
OH Cards sunt produse de OH Publishing Germany www.OH-cards.com si importate in tara noastra de OH cards Romania, www.OH-cards.ro.
Toate drepturile rezervate Playful Learning. Orice reproducere totala sau partiala a textului se pedepseste conform legilor in vigoare.